1399/5/8 چهارشنبه

دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور از مزایای بسیاری برخوردار است و بهترین امکانات تحصیل را با کمترین هزینه برای دانشجویان فراهم می کند.
 
- ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری و از طریق سیستم گلستان (متعاقبا اعلام می شود) به نشانی reg.pnu.ac.ir انجام می شود.
 
- شرایط آموزشی ویژه کووید 19

- در دوران شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ سلامت دانشجویان، کلیه دوره های آموزشی و برگزاری کلاس های تئوری به صورت الکترونیکی بوده و آزمون های پایان نیمسال نیز از طریق سامانه های آزمون الکترونیکی به صورت آنلاین و در نهایت دقت، سلامت و امنیت خاطر دانشجویان برگزار می شود.
در دوران قبل از کرونا، 20 درصد کلاس ها و آزمون ها به صورت الکترونیکی برگزار می شد، با شروع بیماری کرونا کلاس ها و آزمونهای الکترونیکی پوشش 100 درصدی داشته است.
150 هزار کلاس آموزشی ( با احتساب 16 ساعت آموزش و 20 نفر دانشجو، حدود 48 میلیون نفر ساعت آموزش الکترونیک) و 3 میلیون نفر آزمون الکترونیک برگزار شده است.

- محتوای آموزشی
ارائه محتوای الکترونیک کتب تالیفی دانشگاه (2500 عنوان تالیف اساتید) به صورت رایگان در کتابخانه دیجیتال
موبایل بوک(300 عنوان کتاب)
سامانه فروش آنلاین خرید نسخه دیجیتال منابع درسی(غیر انتشارات) با 70 درصد تخفیف

 
- تحصیل همزمان در دو رشته و اختیاری بودن شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم

تحصیل همزمان در دو رشته، پایین ترین شهریه دانشگاهی، اختیاری بودن حضور در کلاس های درس، اعطای وام یک و 4 دهم درصد برای کل شهریه تحصیلی، شرایط ویژه برای کارمندان، شاغلین و بانوان خانه دار، سهولت در تغییر رشته و مهمانی در شهر مورد نظر دانشجو، تعیین شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم به انتخاب دانشجو و برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری، نیمه حضوری و الکترونیکی (ترکیبی) از مهم ترین مزایای این دانشگاه است.
 
- شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور را بانک ها پرداخت می کنند
 
شهریه ثابت مقطع کارشناسی حدود 270 هزار تومان، کارشناسی ارشد حدود یک میلیون و 200 هزار تومان و دکتری حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان است و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید وام شهریه تا سقف 20 میلیون تومان به کلیه دانشجویان (حتی دانشجویان بدهکار) این دانشگاه در داخل و خارج از کشور در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اختصاص می یابد.
ميزان تسهيلات دوره كارشناسي يك ميليون تومان براي ١٠ ترم با اقساط ٦٠ ماهه و با كارمزد یک و چهاردهم درصدي براي هر ترم است.
میزان تسهيلات دوره كارشناسي ارشد به ازای هر ترم مبلغ ٢ ميليون و ٨٠٠ هزار تومان با بازپرداخت ٣٠ ماهه و براي ٥ ترم به دانشجو اعطا می شود.
تسهيلات دوره دكتري تخصصي ٧ ميليون و ٥٠٠ هزار تومان و بازپرداخت اين تسهيلات نيز ٥٤ ماهه و براي ٩ ترم است.
 
سایر تسهیلات:
- تسهیلات کالاکارت خرید مایحتاج ضروری آموزشی دانشجویان مانند گوشی هوشمند و تبلت تاسفف 200 میلیون ریال با کارمزد 2 تا 4 درصد به دانشجویان اعطا می شود. (جزئیات بخشنامه و نحوه خرید به زودی از طریق پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir اعلام می شود)
- بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور با بورس تحصیلی دانشجویان کم برخوردار امکان ادامه تحصیل را برای این عزیزان فراهم می کند. تشخیص عدم توان دانشجویان برای پرداخت شهریه توسط مرکز و واحد مربوطه صورت می گیرد.
- وام صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم که دانشجویان می توانند با ارائه درخواست نسبت به اخذ این وام اقدام نمایند.در ترم گذشته 11 میلیارد تومان وام صندوق رفاه دانشجویی به دانشجویان دانشگاه یپام نور پرداخت شد. نحوه بازپرداخت اقساط این وام پس از فراغت از تحصیل است.
- وام های دانشجویی دانشگاه پیام نور که پس از امضای تفاهم نامه با بانک انصار و قرض الحسنه مهر ایران صورت گرفته و در بند قبلی نیز به آن اشاره شد. سال گذشته بیش از 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد یک و 4 دهم درصد به دانشجویان پرداخت شد.

- شرایط ویژه دانشگاه برای شاغلین و بانوان خانه دار

سهم بالایی از آزمون ها و کلاس های درس در دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی ارائه می شود. شیوه آموزشی دانشگاه پیام نور به دانشجویان این امکان را می دهد که حتی بدون حضور در کلاس درس بتوانند به تحصیل ادامه دهند و دانشجو خود انتخاب می کند که از کدام شیوه حضوری، نیمه حضوری و یا الکترونیکی برای تحصیل خوداستفاده کند.
 
- اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مهارت آموزان دانشگاه پیام نور
 
دوره های مهارتی دانشگاه پیام نور در حال حاضر در 7 مركز این دانشگاه در استان هاي مختلف به صورت آزمايشي، به دانشجويان و فارغ التحصيلان ارائه مي شود و اين افراد پس از دريافت گواهي دوره آموزشي تحت پوشش تسهيلات اشتغال پايدار روستايي و عشايري تا سقف 100 میلیون تومان از سوي معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم قرار خواهند گرفت.
این دوره های مهارتی در دانشگاه پیام نور استان خراسان رضوی در حوزه سنگ های تزئینی، دانشگاه پیام نور فارس با محوریت مرکز جهرم صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما، دانشگاه پیام نور همدان در حوزه صنایع دستی و چوب، دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حوزه بوم گردی، دانشگاه پیام نور استان مرکزی در حوزه پوشاک ، دانشگاه پیام نور کرمان در حوزه فرش، گلیم و پته و دانشگاه پیام نور لرستان (خرم آباد) در حوزه گیاهان دارویی و کشت های گلخانه ای برگزار می شود.
- 10 مرکز نوآوری، 120 هسته نوآور و 22 مرکز رشد در استانها راه اندازی شد.
- امضای تفاهم نامه همکاری با معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وسازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور
- استقرار 31 دفتر کانون در 31 مرکز پیام نور استان های کشور