1399/5/7 سه‌شنبه
وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم
وام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، مانند دیگر دانشگاه ها به دانشجویان دانشگاه پیام نور نیز اختصاص می یابد، و با پیگیری دانشگاه، سقف اعتبار وام صندوق رفاه دانشجویی برای دانشجویان دانشگاه پیام نور تا دو برابر افزایش داشته است. بازپرداخت وام صندوق رفاه دانشجویی بعد از فراغت از تحصیل است.
در حال حاضر مبلغ 20 میلیارد تومان در سیستم جامع اتوماسیون صندوق رفاه برای دانشجویان دانشگاه پیام نور در نظر گرفته شده است.
 مبلغ وام شهریه دوره کارشناسی  از 10 میلیون به 13 میلیون ریال ، در مقطع کارشناسی ارشد از 20 میلیون به 26 میلیون ریال و در مقطع دکتری از 50 میلیون به 65 میلیون ریال افزایش یافته است.
 
تسهیلات وام انصار و قرض الحسنه مهر ایران
دانشگاه پیام نور با انعقاد تفاهم نامه با بانک های قرض الحسنه برای تامین وام شهریه کلیه دانشجویان اعم از ورودی جدید و قدیم، شرایطی را فراهم کرده که دانشجویان دیگر دغدغه تامین شهریه نخواهند داشت.
طبق تفاهم نامه های منعقد شده دانشگاه با بانک های انصار و مهر ایران، فقط کافی است دانشجو یکبار به بانک طرف تعهد دانشگاه مراجعه کرده و معرفی شود و از این طریق می تواند کل شهریه تحصیلی خود را مطابق با کارنامه مالی که از سیستم گلستان(reg.pnu.ac.ir) به صورت خودکار به بانک ارسال می شود، با کارمزد یک و 4دهم درصد پرداخت کند و مهلت بازپرداخت 12 و  ۴۸ ماهه به صورت اقساط خواهد بود.
آن دسته از دانشجویانی که نمی توانند در مهلت معین شده از سوی بانک انصار و مهر ، مبلغ وام شهریه خود را تسویه نمایند، می توانند شهریه ثابت را از وام بانک انصار و شهریه متغیر را طریق وام صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم که بازپرداخت آن بعد از فراغت از تحصیل است، پرداخت کنند.
میزان وام قرض الحسنه  تا سقف ۲۰ میلیون تومان خواهد بود.
 
تسهیلات ویژه برای دانشجویان خاص
آن دسته از دانشجویانی که عدم توانایی مالی برای پرداخت شهریه آنها توسط دانشگاه محل تحصیل محرز شده است، با همکاری دانشگاه و همچنین بنیاد علوی شرایط تحصیل برای آنها فراهم می شود.
 
تسهیلات ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر مطابق قوانین و مقررات بنیاد شهید و امور ایثارگران
دانشجویان شاهد و ایثارگر بدون پرداخت شهریه منعی برای ثبت نام در دانشگاه ندارند و طبق قوانین و مقررات بنیاد شهید و امور ایثارگران می توانند از تسهیلات رایگان دانشگاه پیام نور بهره مند شوند.
 
تسهیلات ویژه حافظان قرآن کریم
توسعه فرهنگ قرآنی طبق منویات مقام معظم رهبری همواره به عنوان یک رسالت فرهنگی مطرح شده و دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاهی که به دلیل گستردگی در سراسر کشور بار عظیمی از این رسالت را بر دوش دارد، در این راستا برنامه های مختلفی را در نظر دارد و بر این اساس طبق تفاهم نامه با بانک مهر، تسهیلات وام تشویقی، به دانشجویان حافظ کل قرآن و دانشجویانی که حداقل ۱۰ جزء قرآن را حفظ باشند، اعطا می شود.
 
سایر تسهیلات:
- تسهیلات کالاکارت خرید مایحتاج ضروری آموزشی دانشجویان مانند گوشی هوشمند و تبلت تاسفف 200 میلیون ریال با کارمزد 2 تا 4 درصد به دانشجویان اعطا می شود. (جزئیات بخشنامه و نحوه خرید به زودی از طریق پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir اعلام می شود)
- بنیاد حامیان دانشگاه پیام نور با بورس تحصیلی دانشجویان کم برخوردار امکان ادامه تحصیل را برای این عزیزان فراهم می کند. تشخیص عدم توان دانشجویان برای پرداخت شهریه توسط مرکز و واحد مربوطه صورت می گیرد.
- وام صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم که دانشجویان می توانند با ارائه درخواست نسبت به اخذ این وام اقدام نمایند.در ترم گذشته 11 میلیارد تومان وام صندوق رفاه دانشجویی به دانشجویان دانشگاه یپام نور پرداخت شد. نحوه بازپرداخت اقساط این وام پس از فراغت از تحصیل است.
- وام های دانشجویی دانشگاه پیام نور که پس از امضای تفاهم نامه با بانک انصار و قرض الحسنه مهر ایران صورت گرفته و در بند قبلی نیز به آن اشاره شد. سال گذشته بیش از 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد یک و 4 دهم درصد به دانشجویان پرداخت شد.